joi, 15 septembrie 2011

Double D Day

     Durerea si Dezamagirea nu se pot exprima iin cuvinte, sunt doar niste stari pe care le ai sau nu, pe care le intelegi sau nu, cu care te confrunti sau nu. Durerea se sparge in mii si mii de bucatele pana ce, odata cu trecerea timpului, se amelioreaza si dispare, ramanand doar o cicatrice care-ti va aminti ca a fost ceva, candva care te-a facut sa plangi. Dezamagirea este ceva mai `urat`, din punctul meu de vedere, pentru ca odata ce ti-ai pierdut increderea in ceva sau in cineva, sunt mici sanse ca increderea ta sa fie recastigata. Nicolae Iorga spunea ca `Increderea nu se pierde decat o singura data`.

    Isi dorea ca el sa fie acolo, sa o stranga in brate si sa-i arate ca-i pasa, ca nu a uitat-o si ca nu-i este indiferenta, dar Dezamagirea se contopea cu Durerea si ambele o compleseau. Isi pierduse increderea in el, in faptul ca el isi respecta promisiunile si angajamentele, in cuvintele lui care erau total contrare faptelor...Nu mai avea incredere nici macar in ea, in propria-i judecata, desi inima ii spunea ca procedeaza bine, ca trebuie sa lase totul in urma si sa nu se consume pentru ca `Exista oameni pentru care merita sa te consumi si oameni pentru care nu`, doar ca ea a crezut pana acum ca el este unul dintre cei care merita atentia ei. Oare judecata si sufletul ii jucasera feste?
    E greu sa pierzi un iubit, si mai greu sa piezi un prieten, dar cel mai greu este sa-i pierzi pe amandoi.Sau poate ca totul este o iluzie, poate ca ea nu a pierdut nimic, poate ca timpul le va rezolva pe toate, iar ea este nerabdatoare. Poate ca ea nu a pierdut nimic, poate ca lucrurile s-au rezolvat de la sine, dar el a pierdut ceva...Increderea ei!

`Dispretul inseamna de atatea ori numai neputinta de a pretui.` (Nicolae Iorga)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu