miercuri, 4 iulie 2012

Căldură mare, monșer!

Vară
Se anunța a fi o vară frumoasă încă de pe 1 iunie. A trecut o lună și s-au întamplat multe. E ciudat cum fiecare zi trece și totul e la fel, iar atunci când te uiți în urmă, brusc, toate lucrurile sunt altfel.
Decizii
Vara te distrezi si iei decizii, decizii la care nu te gandeai, decizii care te vor urmări cu siguranță, decizii de moment care se transformă în decizii pe termen lung. Decizii. Deja vine responsabilitatea.
Distracție
Eh, măcar am ajuns la partea amuzantă. Prieteni, o terasa, o bere, muzică bună, conversație frumoasă. Chestii serioase și neserioase în același timp, no strings attached, legături pe care le reîncepi și pe care știi că la un moment dat le vei reopri. Început si sfârșit, asumarea unor lucruri cu tot cu consecințe, însă niciun regret. Vară, distracție, tinerețe. Tinerețea, singurul lucru pe care chiar merită să îl ai. Fuck it, carpe diem!
Căldură, caldură mare!
Asta e partea mai puțin amuzantă. Simt că înnebunesc! M-aș muta la mare! NU pot să fac doi pași că mor de cald, transpir în ultimul hal și mă simt ca dracu`!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu