duminică, 20 martie 2011

Un suflet dulce-amarui de un verde profund

Oooo Doamne! Ce zi nebuna urma sa aiba...S-a ridicat din pat cam buimaca si cu ochii umflati de somn, acei ochi verzi in care el se pierdea, acei ochi care exprimau inocenta si perseverenta...parul e ciufulit, dar nu-i pasa. Se duce in bucatarie si-si pregateste ceva de mancare, stiind ca e nervoasa, recalcitranta si aiurita pe stomacul gol...azi are de gand sa fie binedispusa si sa nu-i strice nimeni ziua friguroasa si umeda, ziua frumoasa, sambata... Drept urmare, se imbraca colorat, cu un pulover ce-i evidentiaza verdele ochilor si zambind iese din casa...nici prin gand nu-i trecea in ce jungla urma sa intre, in jungla barbatilor, a misoginismului si a discriminarii ca esti femeie.  
        O enerveaza si o vor enerva intotdeauna glumele barbatilor referitoare la barbatia si la ceea ce ei au sau nu au intre picioare, o enerveaza si o va enerva intotdeauna superioritatea pe care barbatii o afiseaza si mai mult decat orice o enerveaza si o vor enerva intotdeauna  rahaturile de genul `fetele sunt fete, hai sa facem misto de fete ca sunt fete` sau `fetele n-au nimic in cap, au sani si fund si cu asta isi vand marfa`. Porcarie! se adevereste teoria conform careia femeile trebuie sa munceasca de doua ori mai mult decat barbatii pentru a arata ce pot, pentru a lucra in domeniile pe care acestia le manipuleaza sau doar pentru a-si exprima punctul de vedere si nu, nu e o feminista convinsa care are impresia ca femeile sunt mai destepte decat barbatii sau ca barbatii gandesc doar cu ce au intre picioare. Nu! nu va face niciodata asta, dar este o persoana, este o femeie care vrea ca barbatii sa nu mai fie atat de misogini incat sa creada ca singurul lucru pe care-l au fetele este corpul...!  
           Trecand peste nesimtirea si glumele proaste pe care le-au facut unii, fata bruneta cu ochi verzi se bucura...se bucura ca in sfarsit se intelege cu El, se bucura ca in sfarsit el vede dincolo de cuvinte, dincolo de acei ochi de smarald, dincolo de aparente...se bucura ca El o vede pe Ea! Vorbesc, glumesc, rad si fiecare seara in care-l vede e o seara in care zambeste, e o seara in care isi aminteste cat de mult il place ca persoana, cat de mult ii place modul lui de a gandi si de a privi viata, isi aminteste de ce ii plac baietii carliontati si de ce ii uraste in acelasi timp.Cand e in preajma Lui, in  apar doua persoane complet diferire, dar care nu ar putea fi una fara cealalta...fata cu ochi inocenti, naturala, inconstienta de frumusetea interioara si exterioara pe care o are, acea persoana care este rea, dura si de neatins pentru altii, dar care pentru o anumita persoana este sensibila, dulce si irationala, sentimentele o fac irationala. Cealalta persoana este cea care striga din rasputeri  `Sunt aici!`, acea persoana care si-ar scoate ochii in evidenta cu eyeliner, care ar fi nesimtita cu toti cei care o enerveaza si care l-ar pocni atunci cand este misogin si care l-ar saruta cand este El, el asa cum ii dicteaza inima, el nebun, spontan si sentimental, El! In viata cotidiana, aceste doua persoane se contopesc intr-un singur suflet inocent si salbatic, calm si irational, dulce si nebun, fermecator si fatal...Un singur suflet ce iubeste in toate modurile posibile, un suflet unic care tine cald unui alt suflet. Acel suflet este EA; au vorbit pentru prima oara intr-un sfarsit de vara si de atunci nu s-au mai despartit, pentru ca o inima nu poate trai fara sa pulseze, iar pulsul este cel care-i da viata, iar viata este cea care le face fericite, iar fericirea le face dulci, iar dulcele le face frumoase...dintr-o pereche de ochi verzi si o pereche de ochi negri, iese un verde profund; dintr-o suvita de par drept si o suvita de par cret, iese o suvita de par ondulat; dintr-un suflet cald si inocent si unul sensibil si salbatic, iese un suflet dulce-amarui nedescoperit inca nimanui, un suflet ce va fi daruit la momentul potrivit, persoanei potrivite. Fiecare are o parte a acestui suflet...ochii verzi au BE si FRI, iar cei negri ST si END...

2 comentarii:

  1. iti multumesc pentru toate cele spuse mai inainte.:)):)) si mi-e dor de EL:X

    RăspundețiȘtergere
  2. Jesus Fuckin' Christ!!! :X:X ce postare dragutzzaaaaa:x::X:XX:X:X:X:

    RăspundețiȘtergere